ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΜΗΣ

2014-08-07 11:33

Μετά από χρόνια ξεκίνησαν οι αρχαιρεσίες για την ενεργοποίηση του εκπολιτιστικού συλλόγου που τόσο πολύ έχει λείψει από το χωριό μας. Μια ομάδα, κυρίως νέων ανθρώπων, ύστερα από διεργασίες ενός χρόνου αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει η εκ νέου ενεργοποίηση του συλλόγου για το καλό του χωριού μας. Αυτή η προσπάθεια έχει βρει πολλούς υποστηρικτές από όλους τους κατοίκους του χωριού και όχι μόνο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Του εκπολιτιστικού συλλόγου Κώμης

Στην γενική συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 στο Δημοτικό Σχολείο, ορίστηκε τριμελής εφορευτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους:

  1. Θεοδωρόπουλο Ανδρέα του Χρήστου
  2. Θεοδωρόπουλο Παναγιώτη του Θεοφάνη
  3. Πετρόπουλο Σπύρο του Νικολάου

και θα είναι υπεύθυνη για τις αρχαιρεσίες του συλλόγου και την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη επταμελούς Δ.Σ. και τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής.

Επίσης αποφασίστηκε να προκηρυχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του εκπολιτιστικού συλλόγου Κώμης την Παρασκευή 15 Αυγούστου και ώρα 11:00π.μ. (μετά την θεία λειτουργία) στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Κώμης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου καθώς και νέα μέλη που θα εγγράφουν μέχρι την ημέρα των εκλογών φτάνει να έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους. Την ημέρα των εκλογών τα μέλη, νέα και παλαιά, επιτρέπεται να εξοφλούν την συνδρομή τους ή την εγγραφή τους προτού ψηφίσουν. Το αντίτιμο της συνδρομής-εγγραφής για κάθε μέλος είναι 2 ευρώ .

Υποψηφιότητα στις εκλογές μπορεί να θέσει κάθε μέλος που έχει συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του και διαμένει ή κατάγεται από το χωριό, ή έχει πρώτου βαθμού συγγενείς που κατοικούν ή κατάγονται από το χωριό Κώμη σύμφωνα με το καταστατικό.

Όποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος πρέπει να το γνωστοποιήσει  με  έγγραφη δήλωση του στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής μέχρι και μισή ώρα πριν τις εκλογές.

 

                                        Εκπολιτιστικός σύλλογος Κώμης

—————

Πίσω